fredag, mars 27, 2009

Semester i nordamerika

Jag är just nu på nordamerikasemester. Vi började med några dagar i Ottawa i Kanada och är just nu i New York. I USA ska det bli Baltimore och Washington också innan färden går åter till Kanada för fyra dagar innan det bär hem till Sverige igen. Här kommer några bilder:
Lönnar med slangar för tappning av sav som ska bli lönnsirap
Utsikt från Brooklyn bridge
FNs högkvarter

söndag, mars 08, 2009

Trött efter gårdagens flyttjobb

Idag har jag packat upp ett par lådor men annars inte orkat göra mycket annat än att se på TV. Jag är trött efter flyttandet igår. Inbärandet av möbler och lådor igår snabbt. Det som tog längst tid var att sätta ihop den stora bokhyllan med skåp och lådor i. En skruv lyckades vi inte få dit men den är tillräckligt stabil ändå.

lördag, mars 07, 2009

I väntan på flyttlassen

Just nu är två flyttransporter på väg hit till Uppsala, en liten lastbil från Lund och en släpvagn från Vikbolandet. Jag har förberett allt jag kan i lägenheten så nu sitter jag bara och väntar. Jag har burit ner tomma flyttkartonger, en ituskruvad säng, madrasser och en tältsäng till förrådet i källaren. Jag har också flyttat på möbler och ouppackade  kartonger så att de inte står i vägen för möblerna och kartongerna som ska bäras in.