måndag, juli 31, 2006

Sydney

Nu har vi varit i Sydney ett par dagar. Idag var vi vid operahuset. Det var vackert men blaste hemskt mycket. Vi har ocksa akt bussrundtur. Imorgon flyger vi norrut till varmare trakter och besoker Brisbane. Vi har precis bokat ett hotellrum dar.

tisdag, juli 25, 2006

Bangkok

Har i Bangkok ar det varmt och skont. Vi har sett Grand Palace och den liggande Buddhan. Nu ska vi till poolen och bada.

torsdag, juli 20, 2006

Imorgon bär det av

Imorgon är det dags för avresa till Bangkok. Ikväll ska vi packa och imorgon förmiddag ska vi köpa kattsand och kattmat. Vi har lyckats pussla ihop ett schema med tre olika kattvakter.

torsdag, juli 13, 2006

Tillverkar en poster

Jag håller på att tillverka en poster som jag ska ha på konferensen i Brisbane i Augusti. Som tur är ska jag presentera ungefär samma resultat som i Amsterdam så jag kan återanvända mycket från den postern. Igår gjorde jag det första utkastet och idag ska jag finslipa den lite. Förhoppningsvis är den helt klar imorgon förmiddag så att jag kan lämna den till tryck då.

onsdag, juli 12, 2006

Visby och Vårdnäs

Förra veckans resa gick till Visby med Almedalsvecka och sedan vidare till Vårdnäs för släktmiddag. Den här gången var det släkten på pappas sida som träffades.

I Visby gick vi på några seminarier och partiledartal men hann även med lite shopping och glassätande. Det intressantaste seminariet var arrangerat av FI och handlade om Lön efter kön.

måndag, juli 03, 2006

Norrlandsresa

Igårkväll kom jag hem efter min norrlandsresa. Resan började med nattåg från Lund på tisdagkvällen och onsdag kl 16 var jag framme i Umeå efter byten i Stockholm och Sundsvall. Det hade naturligtvis gått snabbare att flyga men eftersom jag köpt sommarkort på sj så var tåget det prisvärda alternativet. Vädret var soligt och varmt i Umeå och jag åt mycket glass, perfekt semester. Jag bodde hos Pia i hennes nya lägenhet. Torsdagen ägnades åt att besöka morfar. Han var jätteglad över att jag kom och hälsade på. Jag var där ett par timmar på förmiddagen och gick sedan ner på stan ett tag och kom tillbaka till honom en stund på eftermiddagen. På fredagseftermiddagen blev jag upplockad av Sävarfolket och åkte med dem till Vivsta. På lördagen var det släktmöte. Vi var drygt 20 personer som först gick på kyrkogården och sedan åt lunch uppe på torkarlsberget innan vi avslutade med kaffe och formellt årsmöte. Igår (söndag) var det dags för hemresa och jag blev skjutsad till järnvägsstationen i Sundsvall.